Stor glæde blandt danske piger - Citybois alligevel med i X-factor finalen (foto lusi/freeimages.com)

Stor glæde blandt danske piger – Citybois alligevel med i X-factor finalen (foto lusi/freeimages.com)

 

En alvorlig strubekatar har sat en uventet stopper for Jógvans optræden til X-factor-finalen i Boxen i Herning. Lægen har forbudt ham at synge de næste tre uger. Derfor bliver de sidst udstemte, Citybois, hevet direkte ind til finalen. Nyheden er modtaget med glæde, skrig og halve besvimelser hos de danske piger – også kendt som Citygirls.

Optakten til X-factor-dramaet startede tirsdag morgen, da Jógvan kontaktede Lina Rafn for at få gode råd til, hvordan han kunne slippe af med “tusserne på stemmen”. Hurtigt stod det klar for Lina Rafn, at det var mere end blot nogle tusser. Derfor blev en læge tilkaldt, som forbød Jógvan at synge de næste tre uger, hvis han ville gøre sig nogle forhåbninger om at synge igen. Med den klare melding valgte Jógvan at droppe finalen.

Læs også: Den seksuelle lavalder er ændret fra 15 til 18 år

Den enes død…

Det er lykkedes Tidens Nyheder at få et eksklusivt interview med Anton og Thor fra Citybois. De er selvfølgelig kede af det på Jógvans vegne, men vil gøre, hvad de kan for at rende med det hele. Også selv om de allerede har tegnet en pladekontrakt med Sony. Anton siger: “Min far har sammenlignet situationen med dengang i 1992, hvor Danmark blev europamestre i fodbold. Egentlig var Danmark ude, men så var vi inde og vandt til hele. Det har vi også tænkt os at gøre. Den enes død, den andens brød”

“Kosmisk karma” og “Fuck, hvor nice!”

Hos DR er man kede af, at Jógvan har været nødt til at trække sig fra konkurrencen. De har dog forståelse for beslutningen. DRs nytiltrådte underholdningschef, Morten Lindberg, siger at universet åbenbart vil have, at Citybois er med i finalen.

Hos de piger, som Tidens Nyheder fortæller, at Citybois er med i finalen alligevel vil glæde ingen ende tage. “Fuck, hvor nice” udtaler Emma på 13, som ikke har tid til at tale mere med os. Hun skal hjem og plage sine forældre om billetter til X-factor finaleshowet i Boxen i Herning.

En anden sensation i X-factor-regi var også, at Blachman ikke havde en lang kommentar til det skete. Han konstaterede blot, at det var sådan noget, der skete når der de musikalske muser i Danmark, lækkert hår og skæbnens illusoriske tilfældigheder gik op i en højere enhed.

Om Emma og hendes veninder kommer til Herning og om Citybois udnytter deres nye chance til at løbe med sejren i dette års X-factor, må tiden vise.

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn
Tags:

This article has 14 kommentarer

 1. Det er så uret færdig for Lina Rafn fordi det er jo en af hendes da er ude så burdte det også være en af hendes som skulle gå vider i finale

 2. Hvor er det bare fedt jeg syntes ikke det var rigtig X-Factor nu hvor Citybois var ude af X-Factor men nu hvor jeg har hørt de er med er det vild fedt og så er det værd at se X-Factor

 3. Det passer jo ikke

 4. Fedt håber det passer men synd for Lina men jeg håber de vinder

 5. Det passer ik. Prøv at gå ind på x-factors rigtige side og læs hvad der står. Der står at jógvan er med i finalen og man kan også se ham gå ind i boxen, hvor han stadig har hans stemme

 6. Totalt Citybois fan høre deres musik konstant elsker dem. Bare nedtur for Jogvan ha ha Jogvan

 7. Tror egentlig ikke jeg stoler på dette… Det står ikke nogle andre steder og X-factor har ikke selv skrevet noget om det…!
  Jeg håber ærligtalt dette er falsk da finalen ellers ikke er værd at se… Gider ikke se på Citybois…
  DR vil helt sikkert have skrevet om det hvis det var sandt men nu får vi jo det endelig bevis snart, ikke 😉

 8. Lesbisk-havpattedyr-lover

  Jeg synes at det er for dårligt at I alle hidser jer såda op over sådan en omgang halvlunken pis! altså er der ikke vigtigere ting i verden? Hvad med verdensfred og de store fantastiske havpattedyr, også kendt som hvalerne. der er ved at uddø. Har de slet ikke noget at have skulle sagt?! Citybois ikke citybois kan det ikke være pikke ligemeget? Jeg er ikke en citygirl, fordi jeg foretrækker mere landet og piger #proudlesbian

 9. Søde venner, dette er et jokes-site. Tjek nu hvor I får jeres nyheder fra. Grunden til jokes som denne, er de teenagere som ikke vil acceptere at hele danmark stemmer og citybois altså ikke har sangtalentet, derfor ikke fik stemmer fra alle aldersgrupper da alle os som er for gamle til at finde dem hotte og stemmer på musik talent, ikke stemte på dem. Det er en joke. Og hysteriske reaktioner i teenage sprogbrug, pointen! Hav en god dag

 10. Fyrmester Junior

  Hallo folkens, ro på dette er jo blot en joke. Husk at tænke selvstændigt og være kritisk anlagte. Dette er jo grundpillerne i et demokratisk og ytringsfrit baseret samfund/system.

  Dejligt at X-Factor er overstået for denne sæson, det jo det rene bras og så synger de sange af artister der er top-kommercielle i forvejen.

  Men god fornøjelse med den fjollede X-Factor finale, jeg vil se på kvalitet .-)

 11. Det er nok den bedste løgn jeg nogen sinde har læst hahahahahaha hvordan gør i det det er jo faktiskt ondt over for alle der læser det og det er ondt at starte sådan et rygte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*