Pia Kjærsgaard skal være goodwill-ambassadør for Dansk Flygtningehjælp (foto: Lotta Lemche/TV3)

Pia Kjærsgaard skal være goodwill-ambassadør for Dansk Flygtningehjælp (foto: Lotta Lemche/TV3)

Pia Kjærsgaard er stoppet i Dansk Folkeparti. Det er blevet tid til at prøve noget andet inden hun skal nyde sit otium. Kampen for rødgrød med fløde til blonde danskere skiftes ud med kampen for en bedre tilværelse for jordens fattigste og fordrevne. Pia Kjærsgaard skal være goodwill-ambassadør for Dansk Flygtningehjælp.

Om Pia K valgte Dansk Flygtningehjælp fordi initialerne er de samme som for Dansk Folkeparti, har hun hverken villet be- eller afkræfte over for Tidens Nyheder. Hun fortæller blot, at det var tid til at tage skeen i den anden hånd. “Der er så mange mennesker i verden, som hverken får Flæskesvær eller fadøl. Det vil jeg gøre mit til, at det bliver ændret!”

Mødet med Walid blev skelsættende for Pia K.

Wahid giver Pia Kjærsgaard et wake-up-call (foto: Luke Partridge/sxc.hu)

Wahid fik Pia K. til at se verden på en ny måde

Da vi spørger Pia, hvad der fik hende til at træffe det – i nogles øjne – store spring fra boss for Dansk Folkeparti til goodwill-ambassadør for Dansk Flygtningehjælp,  fortæller hun om et tilfældigt møde, som fuldstændigt ændrede hendes livsholdning:

“Jeg var på sommerferie på Sardinien, da jeg mødte Walid, som var flygtet fra Syriens rædsler. Jeg kunne se, at der bag hans alvorlige, sørgmodige, brune øjne lå en historie, som jeg måtte høre.

Jeg bad ham fortælle sin historie, hvilket han gjorde. Den berørte mig så meget, at jeg på stedet besluttede, at jeg ville gøre noget godt for alverdens flygtninge. Det bliver så hos Dansk Flygtningehjælp”.

DF erstattes med DF

Fra 1. september skal Pia Kjærsgaard fungere som goodwill-ambassadør hos Dansk Flygtningehjælp. En af hendes første store opgaver bliver at overbevise den danske og andre regeringer om, at lempe vilkårene for flygtninge.

DF (Dansk Flygtningehjælp) forventer at Pia K vil kunne påvirke sine partifæller hos DF (Dansk Folkeparti), så de også vil stemme for en lempelse af danske regler på flygningeområdet.

Regeringen har allerede stillet sig positiv over for mulighederne for at lempe de danske regler.

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*