SFs kampvalg afgøres ved cage fight i Parken (Foto:  bonkphoto/Photoxpress)

Cage fight i Parken om SFs formandsskab. Eneste regel: Hende, som bliver liggende i gulvet, har tabt

I SF går det ikke stille for sig. Bølgerne omkring valget af ny formand går højt. Valg af ny formand har nu to kandidater, som skal møde hinanden i ringen til en omgang cage fight. Kampen skal foregå i Parken, som lægger hus til et noget anderledes kampvalg.

I bedste bokserstil fyger beskyldningerne om at være ynkelig, for blå, for rød, for gammel, for ung og beskyldninger, som Tidens Nyheder ikke ønsker at lægge spalteplads til, mellem de to formandskandidater Annette Vilhelmsen og Astrid Krag. Det er alt sammen led i den psykiske krigsførelse, som skal nedbryde den anden kandidats kampgejst og selvtillid.

Cagefight i Parken af formandsvalg i SF

I modsætning til tidligere vil SF denne gang finde sin nye formand ved et ægte kampvalg. Den eneste regel i buret er, at den kvinde, som står oprejst efter 36. runde, kan kalde sig for formand for SF. Ellers er der frit slag.

Står begge kandidater oprejst efter 36. omgang kæmpes til den ene bliver liggende. Begge kandidater ser frem til kampen, som også kan følges på TV3 Sport, hvis man ikke er med på til selve formandsvalget.

Gået i hård træning

Både Annette Vilhelmsen og Astrid Krag er gået i hård træning. Begge SF’ere ses hyppigt i Folketingets fitnesscenter, hvor de er i gang med at styrketræning og smidighedsøvelser.

Fra en række klubber, som har specialiseret sig i Mixed Martial Arts, Thaiboksning og lignende, fortæller at have fået henvendelse fra begge kandidater. De ønsker dog ikke at nå nærmere ind på, om de skal træne der.

Let’s get ready to Rumble

Det er den verdensberømte Micheal Buffer, som skal være kampdommer for formandsvalget. SF havde i begyndelsen tænkt, at Villy Søvndal skulle være kampdommer. Udtalelser fra Villy Søvndal har dog sået tvivl om, hvorvidt han er upartisk og kan afstå fra at blande sig i kampen.

Derfor har SF valgt at få en udenforstående, som ikke har et pip forstand på de interne forhold i SF. Pengene for TV-rettighederne gjorde det muligt at hyre Michel Buffer, som ellers kun ses til de helt store kampe i USA.

Hvem bliver ny formand for SF?

Giv din mening til kende ved at deltage i nedenstående afstemning.

[cardoza_wp_poll id=1]

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*