DF vil sætte fregatten Jylland ind overfor Rusland og Putin (foto: Sebastian Nils/Wikipedia Commons)

Dansk Folkeparti vil sende fregatten Jylland mod Rusland (foto: Sebastian Nils/Wikipedia Commons)

 

Dansk Folkeparti og Søren Espersen har en plan: Russerne skal vide, at de ikke kan gøre hvad de vil, uden at nedkalde sig danernes vrede. Derfor skal fregatten Jylland gøres kampklar.

Dette drastiske skridt skal ses som en skarp advarsel til Putin og hans marskaller. En stort anlagt marineøvelse med Bornholms marinekutter ønskes udvidet med Fregatten Jylland.

Fregatten Jyllands eneste kontakt med vand har de sidste mange år været den nedbør, som er faldet over Ebeltoft. Dette ser Søren Espersen dog ikke som noget problem. “Det er lidt som at cykle. Når man har været i vandet en gang, så kan man sagtens igen” udtaler Søren Espersen.

Putin er gået i flyverskjul

Fra vores korrespondent i Moskva forlyder det, at Putin er gået i flyverskjul. Ubekræftede rygter beretter, at Putin har reageret med kraftig på det signal, som Dansk Folkeparti har sendt. Så kraftigt at dagens brydekamp med en brunbjørn i Moska Zoo blev aflyst.

Liechtenstein følger trop

Også i den lille stat Liechtenstein ønsker man at fortælle Putin, at han ikke bare kan gøre hvad han vil. Derfor vil Liechtenstein klargøre et endnu ukendt antal brevduer, som skal stå for kommunikationen mellem den koalition af stater, som forventes at skulle ryste Putin på plads.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Statsminister Helle Thorning, da hun er på vej hjem i et af forsvarets Hercules C-130 for at deltage i EUs krisemøde om situationen i øst. Derfor er det for nærværende uvist, om Fregatten Jylland igen skal herske på bølgen blå.

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*