Fremover skal man være over 18 for at få en lovlig tur i høet (Modelfoto: Gleb Semenjuk/Photoxpress

Fremover skal man være over 18 år for at få en lovlig tur i høet. (modelfoto)

Fra 1. september ændres den seksuelle lavalder i Danmark fra 15 år til 18 år. Baggrunden er et EU-direktiv, som blev vedtaget umiddelbart inde EU-parlamentet gik på sommerferie. Det samme gælder for køb af alkohol og cigaretter. Derved opnås en harmonisering af de indviklede regler. Fremover vil de samme regler gælde i hele EU.

Nyd det – lige så længe det varer!

For de unge, som i dag er mellem 15 og 18 år, vil reglen også gælde. Der er derfor ingen overgangsordning.

Som en konsekvens af lovændringen har rejsebureauer som UngRejs, Sex&Sprut Rejser og lignende bureauer sat turbo på deres markedsføring over for de unge, som snart bliver frataget nyligt vundne rettigheder.

Tidens Nyheder har spurgt hos Sex&Sprut Rejser, hvad denne ændring kommer for dem. Jimmie Beam, direktør for Sex&Sprut Rejser udtaler: “Det er da træls, at de gamle forstokkede fossiler skal ødelægge de unges liv på den måde. Men det kommer da til at redde sæsonen for os. Vi har lejet nogle strande i Sydeuropa, hvor vores gæster kan gøre alt det, som snart bliver ulovlig. Og for at sikre, at alt går vel til, har vores erfarne guide testet alle drinks på stedet. De har også alle gennemgået et to-ugers kursus i 777 spændstige stillinger. Så intet vil kunne overraske vores guider. Det skulle da lige være, hvis vi fik en gæst over 24…”

Afholdenhed er godt

I foreningen Nul Sex Før Ægteskabet ser man det som et skridt i den rigtige retning. Talskvinde Lola Liebermann udtaler: “Vi har kæmpet for dette i så mange år, så det kan kun betragtes som en fjer i hatten for os, at den seksuelle lavalder nu hæves til 18 år.”

Ung-sexrejser til Norge

Som en konsekvens af den nye lov, vil Sunny Beach og en række andre europæiske rejsemål miste mange gæster. Til gengæld forventer Norge, som er uden for EU, at få mange nye turister. Den norske turistchef i Danmark, Odd Kjempejern, er glad for den nye mulighed og siger: “I Norge byder vi de unge velkommen. Vi har masser af hytter på Fjeldet.”

Tidens Nyheder gik på gaden for at høre, hvad de unge synes. Et stort flertal kunne godt se sig selv tage en tur med Oslobåden..

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

This article has 62 kommentarer

 1. Jeg vil MEGET gerne vide hvor i har jeres information fra, da i er et lille tidskrift oser, i ikke ligefrem af etos, tværtimod.
  Jeg søgte på lidt på det, på google og langt mere troværdige hjemmesider siger noget andet, og er i sikre på det ikke kun gælder institutionsmedarbejdere ?

  Bilag: http://www.boerneinfoen.dk/dine+rettigheder/sex/den+seksuelle+lavalder

  • Hej Morten,
   Denne historie er, ligesom alle andre historier det rene fup. Tidens Nyheder er – og bør være – en af de mindst pålidelige kilder på nettet overhovedet. Men som vi siger: “Tænk hvis det var sandt”

   • Claus Jonassen

    Ja men den holder gang i københavn lige som alle de andre medier på finansloven gennem Ø.

  • hvis man læser på “om tidens nyheder” står der også tydeligt at de opdigter historier

  • Er faktisk møg rystet over det der står i dit link.at ens plejeforældre eller institutions personale eller stedforældre ikke må dyrker sex med med mindre man er 15.sygt vis folk der er så tæt på en ovethovet tænker sådan. .føj da..bare tanken om lige og skulle k….. plejefar fordi de må man getne man er jo over 15

 2. Den her regl er skam lige til at skide i 🙂 jeg har været sammen med min kæreste siden hun var 14 hun fylder 16 i år og jeg bliver 22. Tror ikke sexen vil blive sat på hylden 🙂

  • Hej Casper,
   Det er fup og fidus. Der er ingen ændring på dette område. Tidens Nyheder leverer fiktive historier ud fra tanken om “tænk hvis det var sandt”

  • Casper jeg giver diig sgu” ret 😉
   Med det med regl
   Det skal ikke blive sat på hylden
   For efter hvad jeg ved er Danmark er et frit land

  • Er det måske ikke en lige lovlig stor alders forskel? 😛

  • Hej, Casper – Må jeg stille dig et spørgsmål? :(..^
   Mvh. Dennis

  • Hej Casper,
   Ad.

  • Casper så vidt jeg ved, var det også ulovligt dengang din kæreste var 14. så hvis jeg var dig, ville jeg ikke rende og fortælle gud og hver mand det.. der er en grund til det er ulovligt at have sex med mindreårige.. brug dog hovedet. den lov burde sættes op til 18 sammen med sprut og smøger. da børn under 18 selvom de fleste ikke overholder det.. deriblandt dig og din kæreste som var mindreårig den gang…

  • Casper…

   Det er da også noget og være stolt over da! 🙂

   Så da du var 20, scorede du simpelthen en konfirmand! 🙂

  • Jeg håber, at du gasser, ellers gætter jeg på, at du er fra Gylland eller Lowland. Selv hvis du er mentalt udfordret (det siger jeg ikke, at du er), så er det ikke i orden at være kæreste med et barn. Jeg synes sgu, at det er ulækkert.

   Jeg har (heldigvis) ikke selv nogle elskovsefterladenskaber, men hvis jeg havde haft en 14 årig datter, som præsenterede mig for sin myndige kæreste, så er det ikke sikkert, at han var kommet til at gå igen.
   Jeg synes ellers selv, at jeg er blevet en stille og rolig type på mine “gamle dage”, på trods af at jeg stadig er en lillebitte smule Brøndbyfan. Igennem en længere årrække indtil for 12-13 år siden, så jeg mindst 2/3 af deres kampe rundt om i vores smukke land. Over årene spillede de så dårligere og dårligere, at jeg ikke længere kan huske, hvornår jeg sidst var på Stadion, men jeg kan stadig godt lide at drikke bajere og ryge fede 🙂
   Hvorom alting er, så tror jeg, at jeg stadig kan svinge koteletterne 😉

 3. Pingback: Husk deleknapper på dine indlæg og få flere læsere

 4. Hvor er det latterligt, at I laver falske artikler. I har for meget fritid.

 5. Knepper hver anden weekend mindst 4 norske piger, og vil da skide på om de er 15 eller 18, bare de kan li det.

 6. Denne her side er da alt for griner. 🙂
  Kom endelig med flere artikler. 🙂

  Mvh
  https://www.facebook.com/Detherersjovt

 7. Som om det vil blive overholdt. Lad nu unge være unge, og lad dem styre deres eget liv. Hvis de laver fejl er det de fejl de lærer af. Så lad os styrer vores eget liv som vi gerne vil have det.

 8. Michael "Skumfly" Nielsen

  Hvis man nu læser artiklen ordentligt igennem, så vil man nok hurtigt opdage at det er fiktivt…. Prøv og se efternavnet på den såkaldte norske turistchef : Kjempejern !!! Er der nogen “klokker” der ringer ???

 9. Kald mig bare gammeldags men ærligt talt så kan jeg ikke se hvad problemet er det er umyndige børn vi taler om. Jeg er 27 idag og jeg ville ønske at det her havde været virkelighed da jeg var “ung” for så havde jeg i min ungdoms udrasen måske ikke foretaget mig så mange dumme ting og jeg havde ikke behøvet at fortryde min første gang. “UNGE” idag ser helt forkert på sex det er ikke et must for at leve efter min mening men en smuk ting mellem to mennesker der virkelig elsker hinanden og ærligt talt så kan jeg med erfaring sige at jeg ikke elskede min kæreste dengang når jeg ser tilbage og vil væde på i siger det samme om 10-15år. Det er fascinationen af det modsatte køn i jeres alder ikke kærlighed for det er i for unge til virkelig at forstå betydningen af. Ja som sagt bare kald mig gammeldags men taler af erfaring og ved jeg har ret…

  • Søren Pedersen

   Nåh lille ven da..
   Du behøver skam ikke fortyde, at du var slutty. Du har helt sikkert gjort en masse mænd glade 🙂

  • Så du skal have en lov der forbyder dig i af gør “dum” ting? Så som have sex før du er 18? Tro måske det har noget at gør med om du vil eller ej har sku ikke noget at gør med en lov, tvivler stærkt på at den lov ville havde stoppet dig den gang. Jeg er 22 og har ikke gjort noget “dumt” fordi jeg ved hvad jeg vil med mit liv og ikke lade mig blive taget af strømen eller ukontrollerede følelser… Du har ikke ret i noget af det du siger bare fordi de er under 18 betyder ikke at de ikke kender til kærlighed. Der er da mange der har vært sammen siden de var 15-17 og er også gift nu. Men hvis man ikke styr sit så kaldt fascination af det modsatte køn så er der også noget galt med en. Man skal ikke vær myndige for at kend til kærlighed. Du har det bare svært med at leve med de valg du har taget, så du håber at der kunne havde vært et lov du kunne støtte dig op af. Og hvis den lov ikke kunne stop dig hvad vil du så gør? I sidste end skal folk selv have lov til at bestem hvad de vil med deres liv, og hvis man ikke kan leve med de valg man har taget så kan du for lov til at tænk på hvorfor du har taget dem i første omgang. Plus Danmark er et frit land så vidt jeg ved. På den anden side er den her artikel er også bare et joke, men hvis den var rigtig vil jeg skam ikke støt den.

   • nu handler der sjovt nok ikke kun om sex, men også sprut og smøger.. tjaaa hvad kan man sige om sprut.. ohh yeah tror jeg har noget her.. tøser og drenge der drikker hjernen ud og ikke selv ved hvad de hedder kan blive groft udnyttet.. eller som du selv skriver det der med de dumme ting det var man jo nok selv lidt i stødet til. men igen forældre burde også stilles til ansvar. ungerne gør jo bare hvad der lokker.. og det ender til sidst galt enten med misbrug af sprut, smøger, stoffer, og uønsket graviditet så ja gå i bare hen og fuck jeres liv op, det er jo jeres liv ikke.. det kan være vi ses når jeg går forbi Maria kirken en dag. hårde ord i know, men nogen gange er det et godt wake up call for de unge

  • Hvis du ved du har ret, hvorfor lægger du så op til debat?
   Bare fordi du, havde det sådan for 10-15 års siden, mener du at unge i dag ikke kan elske? Og er dit problem ikke bare at du, undskyld udtrykket, var en skank uden omtanke for dit liv?

 10. Johanne Kristiansen

  Jeg knepper alle og enhver, så længe mit hul udfyldes. Jeg er ligeglad med alderen. Det tror jeg også resten af DKs liderlige sataner er. Så smut med jeres falske artikler og lad os bolle dem vi vil, når vi vil.

 11. I er sgu lidt dumme jer der tror på det når der står ude i siden Husk nu, at historierne på Tidens Nyheder er det rene OPSPIND og IKKE HAR NOGET MED VIRKELIGHEDEN at gøre.

 12. Kan fortælle jeg har haft sex med mange piger, og jeg snakker af erfaring. Så længe du har en stor penis og kan finde ud af at bruge den fornuftigt. Så kan jeg ikke se et problem i at ligge og hakke i en 16-årig, så længe at man kan se at hun er moden. Det kan man ved at kigge på brystvorterne, hvis de er størreend en femmer, så har hun sgu fortjent en saftig omgang sværd i skeden, Henriette (:

 13. Haha hvor er det dog en skøn sort dansk humor. Hvis man tror på denne historie og kan forarges er man sgu ikke den skarpeste kniv i skuffen.
  Jeg morer mig mere over de “seriøse” svar til artiklen end selve artiklen…..

  FANTASTISK

 14. Ufatteligt at de vil bestemme over os unges sexliv.. Nu er jeg selv en pige på 15 år, og jeg syntes det er fuldstændig latterligt at der er en grænse for sexlivet, hvis man er moden nok og ved hvad man gør, hvad er problemet så? Forstår det virkelig ikke..

 15. Søren Dyrby Schou

  Hvorfor er der så mange, der ikke læser andet end overskriften? Luk den dog op og læs og find ud af, AT DET ER EN STOR FED JOKE!

 16. hey der jeg syndes at de unge skal ha lov til at drikke øl og sprudt så lenge det bare er hjemme hos dem sel og der er nogen vogsne der ka styre der prevat fester det er ikke for de jeg vil sige at det er ok men tilgngel skal de ha llov til at ver unge før de bliver vogsne

  • Du er vist ikke så gammel? Siden du staver voksne og andre ord forkert… Just saying, intet had er ment

 17. Okay slap nu af, denne artikkel er falsk xD

  Så er der lille mig, jeg er lebisk og kneper de tøser jeg nu engang vil, men det glæder ok ikk os xD
  Seriously lad dog være med at tage de så seriøst xD

 18. Hahaha endnu en god griner fra jeres side 😀 .. Men utroligt hvor mange mennesker, der stadig ikke har fattet, at denne side blot er sjov og narrestreger.. Nogle mennesker læser tydeligvis med røven 😀

 19. Det er sku et meget sjovt koncept i har gang i her. : ) Men det mest skræmmende er næsten at det ikke slår igennem hos alle at en artikel som den her er en joke?
  “Jimmie Beam fra sex&sprut rejser” og “Vores guide har testet alle drinks og 777 stillinger” ??
  Hahah… 😉

 20. Det skøreste er, at da denne artikel blev skrevet (for et år siden) lød det så langt ude… Men fra d. 1. september i år bliver den seksuelle lavalder faktisk hævet til 18, så personer over 18 ikke kan have sex med personer under 18… Også selvom resten af tingene ikke passer, så er den del alligevel sand 🙂

  • Det undrer mig faktisk lidt, at her er så mange uansvarlige voksne drenge, der mener, at de kan tillade sig, at kalde Henriette for både en skank og andet i den retning..

   I glemmer da vist at kigge lidt på jer selv.. Hvis man som jer, dyrker sex med alle og enhver, bare for at sprede jeres sæd i flæng, hvem er det så lige der er en skank..??

   Sex burde være noget der foregår blandt 2 mennesker, som betyder noget, med tanke på de mange fædre og kommende fædre, der brokker sig gevaldigt over, at pigen de selv dyrkede sex med, har valgt at gennemføre resultatet af jeres sexleg.. Men den attitude i der har på, så har sq fortjent, at lære lidt om ansvarlighed..

   Den næste ting, jo der er undtagelser for alle regler. Der er måske 10 ud af 100, der oplever hvad kærlighed er, i teenagealderen.. Men det er sq ikke hovedreglen.. Der er desværre rigtig mange, der som bl.a. Henriette, der lod sig overtale, af et egoistisk, liderligt svin, (som jer selv), til at dyrke sex, før at man selv er klar til det..

   Så drenge, bare fordi at i er nogle svin, er ikke ensbetydende med, at så er alle piger der fortryder deres 1ste gang, at de er billige.. Henriette kommenterer udelukkende kun, at det lyder fornuftigt, da man med loven i hånden og dermed en opbakning til et nej, selvom at i jo nok har svært ved at forstå det ord, da i jo ikke selv bruger det ret tit..

   Henriette.: Er helt enig med dig, havde det været sandt, så havde det været en fornuftig løsning..

   Den sande del, med at der er lavet en lov, der siger at det er ulovligt at dyrke sex med en under 18, hvis man selv er over 18, da der desværre er rigtig mange hankøn over 18, der mener at de er så gode, at de fremstiller sig selv som Guds gave til de unge piger, den slags svin, er der desværre alt for mange af, hvilket man jo også blandt andet, kan læse i denne her tråd..

   Så kære unge piger, sig nej tak, til dem der er ældre, de er IKKE Guds gave til jer, de er de største fjolser, som kun tænker med tissemanden.. Desværre.. Men vent derimod til den rette pludselig er der..

   Med venlig hilsen
   Trille Diabelez
   Sagsbehandler i foreningen STOP Magtmisbrug.
   http://www.magtmisbrug.net

   • Hvor er det godt skrevet ! 🙂

   • Trille:
    Nu syntes jeg virkelige du generalisere. Det kan godt være der er nogle drenge på den her tråd der bruger nogle forkerte ord, men deres mening er god nok. De kalder hende måske skank, og lige for at pointere det kraftigt så syntes jeg IKKE at det er okay, men jeg er enig i den mening de har. I får det til at lyde som om at mænd tvinger piger til sex, der gør de ikke, piger kan bare sige nej, og hvis i så gør det og de ikke stopper, så er det noget HELT andet vi er over i her, du får det til at lyde som om at drenge bare knepper piger selvom de siger nej, og med den logik er alle drenge voldtægtsmænd.
    Henriette har fået sig overtalt til noget hun har fortrudt, men det er IKKE drenges skyld, hun måtte have været stærkere og sige nej, om hun have haft loven bag sig, det ville ikke ændre noget. Det er ligesom hvis du ser en gruppe 16 drenge hvor alle ryger på nær en, og de andre prøve at presse ham til det, hvornår har argumentet “Nej det er ulovligt, vi er ikke gamle nok”, fået de andre til at stoppe, det er sådan set sket ca. aldrig.

 21. Tro da ikke på alt!

  Hallo, I naive skovle! 😀 Kig dog lige på datoen af artiklen af artiklen, ik’! LOL!!!

 22. Hvordan kan nogle af jer rent faktisk tro på det. Den norske turistchef i Danmark ved navn Odd Kjempejern?? På dansk betyder det Ulig Gigant jern. Det lort hæves ikke, og hvis sker der ingen ændring, børn har stadig sex, også før de bliver 15 og de drikker også før. Og lad være med at prøve at argumentere mod, jeg er selv et barn jeh ved bedre end de fleste om hvad der sker 🙂

 23. Ingen unge mennesker i Danmark ville ku accepterer dette

 24. Omg!… Hvorfor er det overhovedet i prøver at bestemme hvornår man “må” have sex??.. Bare fordi dem der laver den her “regel” selv er over 18!?
  -I siger at Danmark er et frit land?.. Men hvorfor er det så i skal bestemme lige præcis at man skal være 18??…
  Fatter det simpelhen ikke!

 25. Go’ griner, hahah!

 26. Latterligt!
  Folk knepper alt fra loft til gulv?
  Selvom man er 15-18 år. Er de da ligeglade?
  Og hvad er det for noget unge styre deres eget liv eller ihvertfald 50-75% af det? Vi drikker hver weekend ferie og helligdage? Så drop det Danmark!!!! Det hjælper ikke 😉

 27. Nathalie-Malou Christensen

  Nu har jeg seriøst brug for at komme ud med MIN mening. Jeg syntes bare den skal sættes ned til 14 år. Folk har alligevel sex. Og jer voksne der sidder og “ej sådan skal det ikke være bla bla bla”.. Hør her, i kneppede selv, røg hash, sniffede coke og drak jer stive. Lad vær med at spil så hellige. Jeg syntes det latterligt hvis den skal sættes op til 18 år, for folk knepper alligevel.

 28. Er kun en indbydelse til flere pædofili sager uden en egentlig go grund forstår godt en på 39 ikk skal humme en 16 årig det er forkert men at en på 19 er sammen med en på 17! Er meget normalt og så skal det her åbenbart et nyt værktøj til at ramme ekskæresten

 29. Emerik Schultz-Petersen

  Folk, der ikke straks forstod, at artiklen var en joke, har dårlige gener og bør for samfundets skyld undlade at have sex. Der er simpelthen for stor risiko for retarderet afkom.

  • Tror ikke der er så mange som du tror der ikke ved det, er ret sikker på de fleste ved at der er for sjov, men selvom artiklen ikke er rigtig, så kan den stadig godt skabe en debat om et rigtigt emne i samfundet.

 30. Der er virkelig mange som ikke engang kan overholde lavsalderen 15 så hvorfor ville de kunne overholde 18?

 31. Sikke en koncert, takker for musikken

 32. Per Schermer Nielsen

  Hahaha hold da op.. langt bedre findes der ikke. Kære folk vi alle er forskellige hold nu op med at prøve at overtale andre til at gøre tingene på jers måde.. jeg fortryder ikke min ungdom på nogen tidspunkt. Lev livet måske bliver i kørt over i morgen af en spritbilist. Tænk over det.

 33. Karina andersen

  Morede mig faktisk mest over jeres kommentar end selve annoncen ..er selv mor til 5 dejlige drenge… Hvis de unge vil dyrke sex så gør de det… Det eneste man som forældre kan gøre er at snakke med dem om det og opstår der problemer ska de vide at de altid kan komme og snakke med forældrene om det… Mine de 3 store kommer gladeligt og fortæller mig hvis der er noget..og fylde skuffen op med kondomer ..så kan man jo kun håbe på at pigens forældre har udstyret deres datter med P -piller… Har spurgt den store på 18 hva han egentlig ville gøre hvis hans kæreste blev gravid… Svaret kom klokkeklart … Siger man a må man os sige b …

 34. Kære venner. Hvis i havde taget jer tid til faktisk at læse om hvad hele ideen bag denne side er i stedet for at skrive en kritisk kommentar, ville i vide at det er en nyhedside der stræber efter IKKE at skrive sandheden.
  Undersøg altid jeres kilder og find ud af hvad deres formål er. I dette tilfælde er det selvfølgelig at underholde fremfor at informere 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*