Bellevue omdannes til nudiststrand (foto: Pavel Losevsky/Photoxpress)

Nu er det snart slut med at have tøj på, når du er på Bellevue

Når de sidste detaljer er på plads, vil der fremover kun være adgang til Bellevue Strand uden tøj på. Den excentriske rigmand Günther Dickensen, har købt Bellevue Strand for et ukendt millionbeløb og omdanner den populære strand til nudiststrand. Günther Dickensen, som er opvokset i Klampenborg under det borgerlige navn Gombert Jensen, er selv en ivrig nudist. Med købet har han nu en nudiststrand 500 meter fra hans barndomshjem, som han også har købt.

Taget med bukserne nede?

Da vi kontakter Gentoftes borgmester, Hans Toft, ønsker han først ikke at udtale sig. Han virker åbenlyst irriteret over, at Tidens Nyheder har opsnappet nyheden om salget af Bellevue Strand. Det skulle først have været offentliggjort i forbindelse med båltalen Skt. Hans aften. Alligevel lykkes det at få en kommentar til salget.

Hans Toft siger: “Det er regeringens skyld. Hvis ikke de havde pillet ved udligningsordningen, så havde vi ikke været nødsaget til dette drastiske skridt. Salget af Bellevue dækker knap og nap de penge, som vi skal sende til udkants-Danmark. Vi var slet ikke forberedt på, at Helle og hendes svende ville tage os så hårdt.”

Danske nudister jubler

Hos Dansk Naturist Union (DNU) kan man slet ikke få armene ned. Foreningens formand(kvinde), Gerda Jensen forklarer: “I årevis er vi blevet forvist til stenede og øde strande, som  ligger uden for lands lov og ret. At vi nu kan være nøgne på en af Danmarks lækreste strande er et stort skridt for os. Vi ser det som en stor anerkendelse af vores sag og det vil helt sikkert også medføre en medlemstilgang. Det er så stærkt gjort af Günther! Vi kan slet ikke takke ham nok.”

Nøgenhed vil blive håndhævet

Fodtøj er fortsat tilladt på Bellevue Strand (foto: Olga Ekaterincheva/Photoxpress)

Fodtøj er fortsat tilladt på Bellevue Strand

Tidens Nyheder erfarer, at man ikke behøver at være medlem af en naturistforening for at komme ind på Bellevue Strand. Der vil dog være adgangskontrol, som sikrer, at kun afklædte mennesker kommer ind på selve stranden. Umiddelbart inden selve stranden, bliver der indført afklædningszoner. Samtidig vil der på selve stranden være kombinerede liv/nøgenvagter, som sikrer, at alt går, som det skal.

Blandet modtagelse hos danskerne

Da Tidens Nyheder spurgte en række lokale borgere om, hvad de synes om den snarlige ændring, var der meget delte meninger om denne. Det vekslede mellem total begejstring, angst for at blive afsløret, ligegyldighed, nysgerrighed med mere.

For at få et bedre indtryk af, hvad danskerne mener om denne ændring, beder vi dig fortælle os om din mening: Hvad er din holdning til, at Bellevue Strand allerede denne sommer omdannes til nudiststrand. Skriv din kommentar nedenfor.

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

This article has 1 kommentar

  1. Det er det medste naturlige at gå og bade nøgen – hvorfor bruger nogen menneske badetøj?n Vi er ALLE født nøjne!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*