Der er indkøbt ekstraordinært mange seler til  (foto: Dmitri MIkitenko/Photoxpres)

Der er indkøbt ekstraordinært mange seler til Beskæftigelsesminsteriet

Beskæftigelsesministerens udmelding om, at “vi skal lægge os endnu mere i selen” modtages med glæde hos Skjerns. Som Danmarks største producent af seler forventes ministerens udmelding at have en positiv indvirkning på vores afsætning af seler hedder det fra Skjerns i Korsbæk.

Mads Henrik Skjern er en glad mand i disse dage. Som administrerende direktør for det danske tøjimperium Skjerns ser han en række interessante muligheder i et ellers trængt marked. Den seneste udmelding fra Beskæftigelsesminister Mette Frederiksen har allerede betydet en række store ordrer på seler fra flere departementer.

Selerne leveres i neutrale farver såsom beige for at forebygge eventuelle politiske undertoner.

Øget efterspørgsel på langærmede skjorter og trøjer

Samtidig meldes der fra Skjerns og andre tøjfabrikanter om en øget efterspørgsel på langærmede skjorter og trøjer. I følge professor Hans Hulmuhr fra Københavns Universet skyldes det den fortsatte krise.

Hans Hulmuhr udtaler: “Det skyldes, at flere virksomheder lige nu gennemlever de syv magre år. For at få det hele til at nå sammen, bliver medarbejderne nødt til at smøge ærmerne op. Derfor er beklædningsgenstande med lange ærmer nærmest blevet obligatoriske, selv om sommeren. Har man ikke lange ærmer, som kan smøges op, yder man ikke sit til fællesskabet og virksomhedens overlevelse.”

Ledighed skaber arbejde

Alene hos Skjerns forventer man at den øgede produktion af seler og langærmede skjorter vil betyde et behov for mindst 40 ekstra ansatte. I modsætning til en lang række af sine konkurrenter har Skjerns valgt at holde størstedelen af sin produktion i Danmark.

De første leverancer af seler forventes at kunne ske i løbet af januar måned, så der snart vil være gode nyheder til de mange tusinde ledige, som står for at ryge helt ud af dagpengesystemet og overgå til en meget usikker økonomisk fremtid. Fra 1. februar er det obligatorisk for alle medarbejdere i Beskæftigelsesministeriet at bruge seler og langærmede trøjer eller skjorter.

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*