McJensen's Beefhouse kommer til Danmark (foto: Olga Besnard/photoxpress)

Snart kan du nyde en god bøf og en god whisky hos McJensen’s Beefhouse

Snart kan du nyde bøffer og burgers – lavet af det fineste skotske højlandskvæg – i Danmark. Kæden McJensen’s Beefhouse, som ellers holder til i Skotland, åbner snart 10 restauranter i Danmark. McJensen’s Beefhouse kommer til Danmark for at give danskerne smag for det gode, skotske højlandskvæg, som er berømt for sine gode smag. Ud over bøffer og burgers vil man på McJensen’s også kunne købe skotske specialiteter som haggis og skirlie dumplings.

Derfor Danmark

I 1938 startede Malcolm McJensen sin første restaurant i Glasgow. Siden er der kommet 52 mere. I Skotland er McJensen’s Beefhouse kendt som en god familierestaurant, som fokuserer på god mad til fornuftige priser. Ian McJensen, som er direktør for McJensen Beefhouses, løfter over for Tidens Nyheder sløret for. hvorfor McJensen Beefhouses kommer til Danmark: “Det er ikke muligt at udvide yderligere i Skotland. Derfor har vi kigget efter nye markeder, hvor der var vækstpotentiale. I den forbindelse var Danmark et oplagt valg. Ikke mindst fordi min oldefar kom fra Danmark.”

Tager det helt roligt

Hos McJensen’s har man fulgt den seneste tids polemik omkring sagen Jensen’s Bøfhus vs Jensens Fiskerestaurant. De er også bekendt med sagen McDonalds vs McAllan. Det får dog ikke Ian McJensen til at ryste på hånden. Ikke mindst fordi man hos McJensen stegte bøffer og burgers længe før både McDonalds og Jensens Bøfhus kom til verden. “Og da der er tale om en familieejet virksomhed, har vi retten til at bruge navnet McJensen’s. Det har vores advokater undersøgt for os – inden vi for alvor begyndte at lave detaljerede planer for McJensen’s Beefhouses på det danske marked.”

Serverer også whisky

Hos McJensen’s kan de, som ikke er så sultne, komme ind og nyde en god skotsk whisky. I den forbindelse fortæller Ian McJensen:”Vi vil vise danskerne, at de hos os kan få gode bøffer til gode priser – og at de også kan få en god whisky til.” Desværre har det ikke været muligt at få oplyst, hvor de første 10 McJensen’s skal ligge. Der forhandles fortsat om enkelte lejemål. Fra pålidelige kilder i restaurationsbranchen forlyder det, at det første McJensen’s Beefhouse skal ligge på Hovedbanegården i København. Vores kilder har set en markant stigning i antallet af kiltbærende skotter på Hovedbanegården, som har filmet, målt op og taget notater.

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*