Justin Bieber synger for Danmark sammen med Emmelie de Forest til Melodi Grand Prix (foto: Hieronymus Ukkel/Photoxpress)

Justin Bieber synger sammen med Emmelie de Forest for Danmark. Justin optræder, som det ses, maskeret

En af de største overraskelser i det internationale Melodi Grand Prixs historie er netop blevet afsløret af Tidens Nyheder: Justin Bieber skal synge duet sammen med Emmelie de Forest. Samarbejdet kom i stand efter Justin Biebers nylige besøg i Danmark. For ikke at stjæle al opmærksomheden, vil han optræde maskeret.

Det var Tidens Nyheders reporter i MGP-lejren, som opdagede denne dramatiske udvikling, som må formodes at styrke Danmarks muligheder for at vinde yderligere. DRs underholdsningschef, Keld Stauffenheimer, har ikke ønsket at kommentere afsløringen, men siger kort, at da muligheden opstod, slog man til.

Konkurrenterne: Snyd, fusk og bedrag

De øvrige deltagere i Melodi Grand Prixet i Malmø har beskyldt Danmark for både snyd, fusk og bedrag – kombineret med urent travt. Efter at have nærlæst regelsættet for afvikling af Melodi Grand Prix og at have konsulteret Jørgen de Mylius er det dog blevet fastslået, at det ER tilladt. Det er et hul i regelsættet som betyder, at Justin Bieber og Emmelie de Forest kan synge duet i finalen.

Barfodet Bieber?

Det lykkes os at få et kort interview med både Emmelie de Forest og Justin Bieber, da de kommer ud fra et øvelokale. De ønsker ikke at fortælle, hvordan samarbejdet er kommet i stand, men antyder at den nylige koncert i Danmark var grundlaget for samarbejdet. Til gengæld vil de slet ikke ind på, hvad denne nye konstallation betyder for sceneshow og koreografien. Derfor kan vi heller ikke få at vide, om Justin Bieber vil optræde i bare tæer.

Danmark er storfavorit

Allerede inden afsløringen af, at Justin Bieber også skal synge for Danmark, var Danmark favorit. Nu er vinderchancerne steget yderligere. En del bookmakere har så lave odds på Danmark som vinder, at det nærmest ikke kan betale sig at spille på Danmark. De personer, som spillede på Danmarks sejr inden afsløringen af Justin Biebers deltagelse, kan se frem til store gevinster.

Som en konsekvens af denne udvikling, vil sikkerhedsforanstaltningerne ved årets Melodi Grand Prix blive skærpet yderligere. Baggrunden for dette er, at man forventer at Justin Biebers mange unge fans vil gøre, hvad de kan for at få adgang til den allerede fuldstændig udsolgte koncertsal.

Siden det er blevet kendt, at Justin Bieber synger med, er salget af MGP-billetter til finalen i Malmø via Den Blå Avis nærmest eksploderet. Key Account Manager Thorsten Finneballe fra Den Blå Avis siger, at han aldrig har været ude for noget lignende.

 

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

This article has 3 kommentarer

  1. Så meget løgn!! Hvorfor vil man overhovedet snyde Belieberne!!

  2. TÆNK HVIS DET VAR SANDT…

    Husk nu, at historierne på Tidens Nyheder er det rene OPSPIND og IKKE HAR NOGET MED VIRKELIGHEDEN at gøre.

    Personer, som er citeret for de mærkeligste udsagn, kan være virkelige personer. De har dog på intet tidspunkt været involveret i artiklen.

    Eventuelle ligheder med sandheden kan ikke udelukkes. Men det vil typisk være en fjern fætter til sandheden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*