Intelligenspillen Intellabia på vej til Danmark (foto: Olga Chernetskaya/Photoxpress)

Intelligenspillen Intellabia kan snart købes i Danmark

Snart vil det i Danmark være muligt at øge sin intelligens ved at tage en pille. Sundhedsstyrelsen har godkendt en intelligensskabende pille på det danske marked: Intellabia. Produktet har været længe undervejs og bliver frigivet inden månedens udgang.

Det er det multinationale medicinalfirma NovaKline, som står bag den revolutionerende pille, som må forventes at ændre verdens fremtid. NovaKline har skabt en pille, som forbedrer intelligensen med op til 120%. Pillen har været under udvikling siden 2001, hvor en forsker hos NovaKline, nærmest ved et tilfælde opdagede en ny kemisk forbindelse, som kan forbedre trandensatorerne i hjernebarken.

Receptpligtig

Når Inellabia havner på de danske apoteker, vil den være receptpligtig. Derfor kan alle og enhver ikke gå ned og købe pillerne for at forbedre sin intelligens. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sundhedsstyrelsen om, hvilke krav der skal være opfyldt for at komme i betragtning til at få Intellabia.

TV-producenter frygter Intellabia

I TV-branchen er man ikke glade for udsigten til mere intelligente seere, da dette formodentlig vil skabe et krav om ordentlige programmer med reelt indhold.

Det er især på kanaler, som har slået sig op på diverse realityprogrammer, at frygten hersker. Det har ikke været muligt at få nogen til at stå frem og udtale sig om, hvad intelligenspillen vil betyde for TV-underholdningen.

Mod løfte om anonymitet har vi dog fået følgende udtalelse fra en central medarbejder i et realityprogram, hvis hovedformål er at bevise, hvad en kombination af unge mennesker, sol, varme og sprut kan gøre.

Han udtaler:”En intelligenspille vil helt og aldeles ødelægge det fine setup vi har lavet. Det vil blive meget sværere at rekruttere unge mennesker til at udstille sig selv på TV, når de ved at der ikke er nogle seere tilbage.

Mensa raser

Også hos Mensa raser man. Formand Knud Tricher udtaler: “Det kan ikke være meningen, at et medicinalfirma for ussel mammons skyld må sætte vores intellektuelle overlegenhed over styr. Vi vil gå i tænketank og finde en måde, hvorpå vi kan imødegå denne udfordring”.

Ingen kendte bivirkninger

Ifølge det meget omfattende studie, som NovaKline har foretaget, er der ingen bivirkninger ved at indtage Intellabia. Ubekræftede rygter beretter dog, at brugere af Intellabia har større sans for at skille sandhed fra løgn. Om dette holder stik, må fremtiden vise. Danske læger er allerede nu blevet bestormet af patienter, som vil have intelligenspiller. De må dog væbne sig med lidt tålmodighed endnu, idet intelligenspillen først frigives ved månedens udgang.

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*