Nicklas Bendtner spille landkamp mod Tjekkiet uden underbukser (/foto: ALX/Photoxpress)

Nicklas Bendtner må spile landskamp mod Tjekkiet – dog uden underbukser

Efter en appelsag og en højst usædvanlig løsning får Nicklas Bendtner alligevel lov til at spille mod Tjekkiet i den kommende VM-kvalifikationskamp. Kravet er, at han spiller uden underbukser.

Ifølge de anonyme kilder, som Tidens Nyheder har talt med, holdt det hårdt at få ovennævnte forlig på plads. Egentlig var Bendtner dømt ude, men et angerfuldt brev fra Bendtner og forslaget om at spille uden underbukser fik sent i går aftes UEFA til at benåde Bendtner.

Dejligt at Bendtner kan spille med alligevel!

DBUs kommunikationschef, Lars Berendt, er ikke særlig meddelsom omkring den nye udvikling. Han konstaterer blot, at det er dejligt, at Bendtner alligevel får muligheden for at score i kampen mod Tjekkiet lørdag d. 8. september i Parken. Han ønsker ikke at udtale sig om sin egen rolle i sagen.

Kontrolleres inden kick-off

For at sikre sig, at Nicklas Bendtner rent faktisk spiller uden underbukser eller andet, der kan påføres reklamebudskaber, vil UEFA placere en kontrollant i spillertunnelen, som skal sikre sig, at Bendtner overholder aftalen.

Bendtner vil også blive tjekket inden han går ind til 2. halvleg. I den forbindelse skal der laves fotodokumentation, som sendes til UEFAs kontrolorgan, som skal give det endelige grønne lys for, at Bendtner må gå på banen.

Eftertragtet tjans

Helge fra Stege har allerede købt 10 lodsedler (foto: Rainer Sturm/Photoxpress)

Helge fra Stege har købt 10 lodsedler. Regner med stor oplevelse

Ganske som UEFA havde forventet, er der mange, som vil betale penge for tjansen som den UEFA-kontrollant, der skal tjekke, at Nicklas Bendtner spiller kampen uden underbukser. Derfor har UEFA oprettet et lotteri, hvor interesserede kan købe lodsedler.

Den heldige vinder får, udover at tjekke at Bendtner spiller lovligt, lov til at se kampen fra Parkens VIP-loge. Sidst, men ikke mindst, får vedkommende dagens kampbold. Hver lodseddel koster 5 euro.

I Danmark er det Danske Spil, som står for salget af lodsedler. Vinderen får direkte besked. Af sikkerhedshensyn offentliggøres navnet på den heldige kontrollant først efter kampens afslutning.

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn
Tags:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*