Allan Simonsen bortført af danselærere (foto: air/Photoxpress)

Skal Lonni og Dion erstatte Allan og Sofie i fredagens Vild med dans?

Da Allan Simonsen her til morgen var på vej til dansetime for at blive helt klar til “Vild med Dans”, blev Allan Simonsen standset af falske betjente og kidnappet. Politiet har en række tekniske spor, som peger i retning af det militante danselærermiljø i Danmark.

Ifølge en anonym kilde ved politiets indsatsstyrke, blev der ved gerningsstedet fundet effekter, som indikerer, at gerningsmændene hører til i dansens verden. Hvad beviserne består af, har vores kilde ikke ønsket at fortælle. Et øjenvidne har set en stor, mørk bil forlade stedet med høj fart og høj wienervals ud af højtalerne.

TV2: Vi ved intet!

Allerede kort efter at nyheden om Allan Simonsens bortførelse kom ud, begyndte mistanken om TV2s indblandning i kidnapningen af publikumsdarlingen.

Dette afviser TV2s direktør dog på det kraftigste: “Det ville da være tumpedumt at sætte Allan Simonsen ud af spillet. Han har – om nogen – formået at få Vild med Dans på dagsordenen i hele Danmark. For slet ikke at tale om alle de dejlige penge, som vi scorer på SMS-stemmerne. Vi har slet ikke råd til, at Allan Simonsen ikke er med. Derfor har vi sat TV2 News på sagen! Allan skal findes!”

Danselærernes sammenslutning: Nu skal vi se Vild med dans igen

Anderledes fåmælte er man hos Danselærernes Sammenslutning, da Tidens Nyheder prøver at få en kommentar. Den konstituerede formand, Konrad Severinsen, har ingen mening om, hvorvidt det er dansefantatikere, som står bag kidnapningen. Han vil dog gerne medgive, at den seneste udvikling betyder, at han igen vil se Vild med dans og at han er overbevist om, at mange af hans medlemmer har det på samme måde.

Med glidende bevægelser, som ville få dommerpanelet i Vild med dans til at dåne, undgår han at svare på de uddybende spørgsmål og derefter kører bort i en stor, sort SUV med tonede ruder.

Allan Simonsen frigives lørdag morgen

Umiddelbart inden denne artikel blev offentliggjort, fik Tidens Nyheder et opkald fra en mand, som blot vil kaldes “Q”. Han fortæller, at Allan Simonsen bliver frigivet i lørdag morgen og at han ikke vil lide overlast, såfremt eftersøgningen bliver indstillet.

TV2 har ikke ønsket at fortælle, der vil ske i den kommende udgave af Vild med dans, hvis Allan Simonsen ikke findes inden showet starter. Underholdningschef Gitte Madsen meddeler blot: “Vi skal nok finde på noget”.

Med baggrund i den alvorlige situation vil vi her på Tidens Nyheder gerne give både Allan Simonsen, TV2 og Vild med dans en hjælpende hånd.

Derfor vil vi gerne have dig, kære læser, til at inspirere TV2 til at finde den rette løsning. Skriv en kommentar herunder og fortæl, hvordan denne ulykkelige situation løses bedst muligt.

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required E-mail * Navn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*